Recensies

In de afgelopen 10 jaar hebben we ruim 1.000 dagjes mogen verzorgen. Recent werkten we onder andere voor de volgende organisaties.

Alliantie Gooi- en Vechtstreek, Academie ICT, Applikon, AT Scholen, Balance, Ballast Nedam, BarentsKrans advocaten & notarissen, Bloemenbureau, Caland Lyceum, Congrescentrum De Werelt, Scholengemeenschap Ulbe van Houten, Enexis, Equens, Ernst & Young, Flex, FMO, Gemeente Amsterdam, Gemeente Eindhoven, Gemeente Hilversum, Gemeente Hollands Kroon, Haagse Hogeschool, Hemels uitgeverij, ING, iTRovator, Jan Tinbergen College, Kernschool, Ministerie van Defensie, Mozaïek, Netsociety, NHTV, Nicam, Philips, Present openbaar onderwijs, ProRail, Provincie Gelderland, Quercus, Rabobank, ROC B2B, Scripta Media, Senso Nederland, Shell, SIOO opleidingen, SNS Reaal, Stichting FIOM, Syntens, Teleac, Teleplan, TNT Post, Unicef, UWV, VAK5, VARA, Vestia, War Child, Windpark Biddinghuizen, Yarden. Lees hier gerust enkele recensies.

 

Alfrink College | dagjelipdubmaken.nl | 80 personen

Na een voorbereidingsperiode waarin alles zorgvuldig en in goed overleg werd gepland was de dag van de opname een groot feest.

De 4-koppige dagjemaken crew had er zin in en startte het proces op met een duidelijke instructie voor de begeleiders. Vervolgens werden de 80 leerlingen opgewarmd, de groepen en rekwisieten verdeeld en kon iedereen op locatie gaan oefenen.

De regisseuse en de cameraman bepaalden vervolgens met aandacht voor detail maar in een strak tempo hoe de volgorde van de shots zou worden en de 3 takes die daarna gedraaid werden pasten precies in het opgestelde tijdschema.

Na een snelle afmontage werd het eindresultaat met gejuich ontvangen en zagen we de zeer energieke en ontroerende Alfrink lipdub.

Na de goede ervaring in 2011 zijn we ook dit jaar erg blij geworden van het team van dagjemaken.nl

KPN | dagjecommercialmaken.nl | 150 personen

Het was fantastisch geregeld gisteren! Zag er geweldig gezellig en prof uit! Nogmaals dank daarvoor! Ik heb geen één ontevreden gezicht gezien! Er is een blije en goede herinnering bij iedereen gemaakt!
Wij zijn heel te tevreden over de organisatie van dagjemaken.nl. De voorbereiding verliep heel prettig, de professionele aanpak, jullie enthousiasme, kortom het was super!

Life Fitness | dagjelipdubmaken.nl | 85 personen

dagjemaken.nl heeft voor ons het middagprogramma van onze Business Kick Off Meeting 2012 verzorgd, waarbij alle collega's van ons kantoor hebben meegewerkt aan het maken van een ware lipdub! Op het nummer 'Sexy and I know it' van LMFAO hebben we de hele middag lol gehad met rare verkleedpartijen, acterende en dansende collega's waarbij goed moest worden samengewerkt. Met natuurlijk een geweldig eindresultaat: een door dagjemaken.nl gemaakte dvd met een videoclip die in 1 take is opgenomen!

dagjemaken.nl is heel flexibel geweest bij het plannen van de organisatie van ons uitje, omdat wij 2 weken van tevoren de locatie wilden wijzigen: geen probleem, het team van dagjemaken.nl stapt in de auto en komt naar je toe! De professionele begeleiding was super, met een echte regisseur, cameraman en twee eventmanagers.

dagjemaken.nl: hoe gaan we dit volgend jaar overtreffen?

Rabobank Breda | dagjetelevisiemaken.nl

Superleuke dag gehad met ons team. Iedereen was zeer enthousiast over de begeleiding, de mogelijkheden en de sfeer op deze dag. Aanrader!

Waterschap Velt en Vecht  | dagjelipdubmaken.nl

Het was een geweldige avond om samen met je collega's een lipdub te maken. Wat een lol, maar ook wat een geweldige samenwerking. Ik denk dat het heeft bijgedragen aan een geweldige teamspirit! Ook de begeleiding tijdens de hele avond van dagjemaken.nl was geweldig. Door hun was de enthousiaste groep nog enthousiaster. Bedankt mensen van dagjemaken.nl. En voor de mensen die nog twijfelen om een lipdub te maken… ik kan alleen maar zeggen: doen!

ROC Aventus Apeldoorn | dagjelipdubmaken.nl

Het was een superdag en we hebben ons prima vermaakt! De crew heeft ons goed op weg geholpen en de sfeer was top! Onze studenten waren zeer tevreden en wij komen zeker terug met de andere klassen! dagjemaken.nl is een aanrader!

War Child | dagjecommercialmaken.nl | 60 personen

In het clubhuis van een tennisvereniging midden in het Vondelpark zaten 50 tot 60 collega´s zeer nieuwsgierig te wachten op wat er komen ging. Niemand wist precies wat we gingen doen, maar vanaf het begin was het al duidelijk dat het een schot in de roos was. Herman nam iedereen mee in de creatie van TV-items en al snel vond iedereen zijn plek. Geluid, camera, regie, creatie, concept: alles kwam aan bod. Wij hadden gekozen voor 5 groepen die elk een item gingen maken. Het was zo leuk om te merken dat iedereen enthousiast en vooral zeer gefocust aan de slag ging. En de resultaten waren ernaar.

We hebben de filmpjes onder luid gejuich, applaus en daverend gelach twee keer bekeken en toen was het eigenlijk nog niet genoeg :) Staande ovatie voor dagjemaken.nl die het voor elkaar heeft gekregen om een personeelsuitje te faciliteren waarbij niemand maar dan ook echt niemand heeft lopen mopperen en waarbij niemand heeft aangegeven dat dit eigenlijk niets voor hem of haar was. En we weten allemaal dat dat ook heel anders kan.

Vrijgezellenfeest maart 2012 | dagjelipdubmaken.nl | 23 personen

Het dagjelipdubmaken.nl heeft onze verwachtingen overtroffen! Het maken van de lipdub heeft veel lol met zich meegebracht en het eindresultaat is geweldig! Een leuk aandenken voor onze vrijgezel. Het contact met Anneke van dagjemaken.nl verliep ook soepel. Zeer klantvriendeljk en behulpzaam. Kortom; een echte aanrader. Nogmaals heel erg bedankt!

Saxenburgh Groep | dagjecommercialmaken.nl | 22 personen

Het was een uitdaging om zorgverlening op een creatieve manier te vertalen naar een commercial. Met ontzettend veel lol is dit gelukt, ons motto, zorg dichterbij beter, hebben we goed kunnen uitdragen. Fantastisch om te zien hoe collega's zich compleet anders lieten zien. Echt teambuilding! Een zeer geslaagde dag!

VO-raad | dagjetelevisiemaken.nl

Onder de deskundige begeleiding van de medewerkers van dagjemaken.nl hebben we op 16 juni in vijf teams en een redactieteam gewerkt aan de VO-raad show. Het resultaat mag er zijn en we kijken terug op een zeer geslaagde dag.

SNS REAAL |  dagjetelevisiemaken.nl

We hebben ontzettend genoten van ons afdelingsuitje! Zonder strikt vast te leggen wat we moesten doen, zijn er 3 hele bijzondere filmpjes uitgekomen. Een talkshow, een soap en een commercial.

Dankzij de leuke creatieve begeleiding hebben alle groepen het tot een mooi eindresultaat gebracht. De BBQ bij jullie 'in de tuin' was ook goed verzorgd en heerlijk. Ik ben blij dat wij de Oscar hebben gewonnen voor het beste filmpje! Bedankt, het was super. 

Plan Nederland | dagjelipdubmaken.nl

Herman Dummer, directeur van dagjemaken.nl is een uitzonderlijke persoon die met zijn enthousiasme en energie het onmogelijke weet waar te maken. Hij is gepassioneerd, flexibel en geeft niet op. Zijn enthousiasme weet hij over te brengen op het team, de betrokkenen en het product. Het was een feest om met dagjemaken.nl een lipdub op te nemen! Het resultaat spreekt voor zich.

Vestia Nootdorp | 40 personen

Ik wil jullie allemaal, ook namens mijn collega Peter hartelijk bedanken voor alle goede zorgen tijdens ons bedrijfsuitje van afgelopen week.

Wij hebben hele goede reacties van alle collega’s gehad en iedereen heeft het erg leuk gevonden.

Unit Jeugd en Gezin Eindhoven | 125 personen

Hoe breng je verbinding tot stand in 1 unit met 10 teams van in totaal 125 personen, en dat op een leuke en ludieke manier, waar ook nog de inhoud van het werk een rol speelt?

Dat was de vraag die ik mij stelde. Het werd een activiteit van dagjemaken.nl, met als locatie ‘Dynamo’ te Eindhoven.

Na een korte uitleg en theorie werd iedereen in groepjes geplaatst waarna ze met elkaar aan de slag moesten met een thema om een draaiboek te maken. We wilden de vaart er in houden, dus lunchten we tijdens het overleg. Daarna aan de slag met rollenverdeling, muziek zoeken, instructie camera en geluid, decor, enz.

Voldoende interessante taken te doen voor iedereen.

En toen begon het echte werk. Namelijk het maken van de reclamefilmpjes/reportages. Verschillende invalshoeken werden gekozen als ook verschillende locaties.
Na afronding van de opnames is iedereen vervolgens moe, maar voldaan aan het diner begonnen, en met smart werd gewacht op het eindresultaat welke direct door de editor van ‘dagjemaken.nl’ werd verzorgd.

Tijdens het diner was er ruimte voor het delen van elkaars ervaringen en na het diner is er gezamenlijk genoten van het eindresultaat. En wat een verrassend eindresultaat is het geworden!

Met veel creativiteit, humor en amateuristisch acteerwerk zijn er 8 filmpjes gemaakt die er mogen zijn, alles samengebracht door een presentatieteam tot 1 uitzending van ‘Laten we Welzijn’.

Vele positieve reacties heb ik op de dag, maar zeker ook nog later mogen ontvangen.

FMO | dagjecommercialmaken.nl | 19 personen

Het was een erg gezellige en creatieve ochtend. Veel gelachen bij het maken van de commercials. Wij zijn ook erg benieuwd naar het resultaat!

Complimenten en hartelijk dank namens ons team voor de algehele goede verzorging. Het was zeer geslaagd en een echte aanrader!

Stadsdeel Maatschappelijke Ontwikkeling Amsterdam Zuidoost | dagjetelevisiemaken.nl | 70 personen

Een zeer geslaagde middag. Alleen maar leuke reacties van collega’s gekregen. Leuk en inspirerend om samen te werken met collega’s waar je normaliter geen samenwerkingsverband mee hebt.

We zijn goed ontvangen en hebben een geweldig leuke inleiding gekregen over hoe een commercial eigenlijk in elkaar zit en wat de oogst er van moet zijn. We zijn prima begeleid door de mensen van dagjemaken.nl.

En dan zelf aan de slag, best even moeilijk om niet te verzanden, maar dan toch eindelijk iedereen met de neuzen één kant op en jawel er vloeit iets prachtigs uit voort. Vooral de camera- en geluidsmensen hebben zich aardig van hun taak gekweten. (Wat een talentvolle en geduldige collega’s).
En wat nog fantastischer is dat de filmpjes goed zijn gemonteerd, dit zouden wij zo snel niet na kunnen doen.

Resultaat: 6 geweldige commercials, de één nog beter en leuker dan de ander.

Kortom een fantastische ervaring. Dank aan de crew!

ProRail afdeling Informatiebeleid | dagjecommercialmaken.nl | 7 personen

Een hele leuke dag! Na een luchtige introductie over het vak "commercial maken" met daarin leuke en aansprekende voorbeelden zijn we aan de slag gegaan voor onze eigen afdeling. Eerst even de vraag: wat associëren we eigenlijk met onze afdeling? Meerdere pogingen zijn ondernomen om creativiteit bij ons los te maken en uiteindelijk te bundelen in een aansprekende storyboard en pay-off. We hebben het zelf kunnen vormgeven met af en toe een behulpzame aansporing vanuit de coulissen. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op:

Wat moet, wat kan, wat werkt.

Uitgebeeld met een zoekende collega die door de straten van Hilversum doolt met de nodige chaotische bewegwijzering. Maar dan helpt het overzicht (een kaart) en de kaders (de verkeersborden) en de ondersteuning (hand van een collega) om de juiste weg te vinden… En dan regisseren, opnemen en acteren… Gelukkig heeft de editor goed werk verricht en er een leuk resultaat van gemaakt, goed ondersteund met muziek.

Om de DVD die we hebben ontvangen hebben we nogmaals goed kunnen lachen. Kortom: het was een leuke dag, goed begeleid en met een aardig resultaat!

Syntens | dagjereclamemaken.nl | 17 personen

We vonden het een geslaagde dag vrijdag. Goede mix van activiteiten. Ook complimenten voor de medewerkers van dagjemaken.nl. We werden overal netjes opgevangen en heengebracht. Dat maakte het voor Dirk en mij ook zeer relaxed.

CSG Ulbe van Houten | dagjemagazinemaken.nl | 173 personen

We zijn erg tevreden over het televisie maken en zouden dit volgend jaar wel weer willen doen. Het magazine maken was ook leuk Alle leerlingen waren over de dag erg tevreden, ze hebben gemiddeld een 7.7 gegeven.
Ik wil jullie bij deze erg bedanken!

Rabobank Oosterschelde | dagjecommercialmaken.nl | 15 personen

Het was een fantastische middag! De collega's hebben genoten en dat was precies de bedoeling. Bedankt!

UWV | dagjecommercialmaken.nl | 22 personen

Bedankt voor het goed regelen van de hele dag. Ochtendsessie met de vergadering was goed toeven, de lunch was uitstekend en het middagdeel sloeg goed aan bij de medewerkers. De begeleiding van de hele dag was super! Leuke crew die goed aanvoelde en hielpen waar nodig. Humoristisch en toch de lijn zien vast te houden zodat wij niet teveel verdwaalde. Complimenten naar de crew.

Teleplan International N.V. | dagjecommercialmaken.nl | 40 personen

We hebben alleen maar goede reacties van onze collega's gehad naar aanleiding van het maken van de commercials. Het heeft heel wat teweeg gebracht bij het internationale gezelschap. Iedereen vind het een fantastische ervaring en er zijn echt mensen geweest die grenzen hebben verlegd. Ook de viewing was erg leuk! We hebben het super naar ons zin gehad. Het was echt een geslaagd uitje.

Complimenten namens ons team, het was top geregeld!

Teleac | dagjetelevisiemaken.nl | 45 personen

Wij hebben louter enthousiaste reacties van docenten ontvangen. 'Zinvolle inleiding over het thema maar daarna vooral leuk en goed om op die manier ook eens met het medium aan de gang te gaan'. We hadden een prima maar ook vooral gezellig team', waren veel gehoorde reacties. Bedankt voor de geweldige samenwerking!

Senso Nederland | dagjetelevisiemaken.nl | 12 personen

We hebben het super naar ons zin gehad. Het was een geslaagd uitje. Complimenten namens ons team, het was top geregeld.

Sioo | dagjecommercialmaken.nl | 12 personen

Het was een prima en gezellige ochtend in Amsterdam. We hebben erg gelachen en kijken uit naar het resultaat!

Quercus Technical Servives B.V. | dagjecommercialmaken.nl | 35 personen

“Alle deelnemers hebben een hele leuke, gezellige en leerzame dag gehad. We zijn heel erg tevreden met de organisatie van ons dagje commercial maken en het resultaat mag er zeker zijn. We hebben tranen met tuiten gelachen. Spectaculaire Oscaruitreiking waarbij sommige collega’s als compleet andere personen uit de hoek kwamen of zich als volleerde acteurs blijken te kunnen presenteren. Leuk om te zien maar nog veel leuker om te doen!”

EzpaS Consulting B.V. | dagjetelevisiemaken.nl | 7 personen

We hebben zaterdag een hartstikke leuke middag gehad. Het resultaat was erg om te lachen. Al met al een geslaagde middag waar iedereen erg enthousiast van is geworden. Een echte aanrader voor een leuk social event voor iedere organisatie!

eibe Benelux B.V. | dagjetelevisiemaken.nl | 28 personen

Het was een erg geslaagde dag! Namens al mijn collega’s en mijzelf, hartelijk dank!

Ruimte Milieu en Bouwen (RMB) | dagjecommercialmaken.nl | 110 personen

Super, geweldig, zeer inventief, zeer productief, hele mooie ideeën uitgewerkt en zonder uitzondering, allemaal enthousiast!!! In het begin was iedereen erg sceptisch maar binnen no- time straalde de hele groep vol van enthousiasme. De commercials waren na de professionele montage helemaal geweldig geworden, in de viewing werden ze allemaal getoond. De dvd en Gouden Oscar voor de beste commercial werden ook uitgerekend.

Gemeente Almere | dagjetelevisiemaken.nl | 14 personen

Het dagje televisie maken was een groot succes. Al de deelnemers hebben het ontzettend naar hun zin gehad en we hebben vreselijk gelachen. Iedereen kon zich helemaal vinden in z'n rol of dit nu achter of voor de camera was. De dvd en het resultaat is (ook voor "buitenstaanders") leuk om terug te zien. Ook het aansluitende diner was goed verzorgd.

We willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor deze leuke dag en zullen het zeker andere aanbevelen!

SSP Amsterdam | dagjecommercialmaken.nl | 20 personen

We hebben het ontzettend leuk gevonden om op deze manier in aanraking te komen met “TV maken”. Iedereen heeft ontzettend veel plezier gehad!

KrasEvents Organisatie & Advies | dagjecommercialmaken.nl | 100 personen

Zeer hilarische activiteit waar de creativiteit van mensen echt naar boven werd gehaald! De gasten werden warm onthaalt door een professioneel team en genoten van een teambuilding activiteit waarbij hun eigen Future (P)roof producten centraal stonden. Met hun ludieke spotjes gaven de gasten persoonlijk de meerwaarde aan deze bijzondere dag. Bedankt!

Hilversum Events | dagjecommercialmaken.nl | 100 personen

Hoe organiseer je een geslaagde avond voor de ondernemers uit Hilversum?

Door twee bedrijven te laten samenwerken waarbij organisatie, creativiteit en kwaliteit voorop staan. Een strakke organisatie, flexibiliteit en een hoop gemotiveerde organisatoren zorgde voor een succesvolle avond waarbij zes commercials gemaakt zijn om Hilversum beter op de kaart te zetten.
Op naar nog veel meer fijne samenwerkingen!

ProRail | dagjecommercialmaken.nl | 100 personen

In 4 uur tijd een commercial bedenken en opnemen? Het is ons gelukt! We hebben erg veel lol gehad tijdens het maken en tijdens het terugzien van het gemonteerde eindresultaat dat na drie dagen op de mat viel. En ook nog eens een geslaagde pay-off waar we mee vooruit kunnen: Innovatie: Stuwstof voor 2010!

1 For All Events| dagjecommercialmaken.nl | 120 personen

In het kader van het afscheidsevenement van Rabobank Stein en Beek huurde 1 For All Events de makers van dagjemaken.nl in. De 12 teams van elk 10 personen bedachten, produceerden en editen zelf de commercials met thema’s als o.a. Avontuur, Op reis, Toekomst en Herinnering. De verrassing van de dag was groot toen dagjemaken.nl zich voorstelde en uitleg gaf van de dag. Spanning, sensatie, humor, enthousiasme en je collega’s zien zoals je ze nog nooit had gezien, waren de ingrediënten van een dag om nooit te vergeten. Het eindresultaat, alle 12 filmpjes, was het begin van het theaterprogramma van de feestelijke avond. Op groot beeld werden de commercials getoond aan alle medewerkers en hun partners. De teamleiders van de teams kregen deze avond als ware professionals onder luid applaus en gejoel hun Gouden Oscar uitgereikt.

Bedankt makers van dagjemaken.nl voor jullie goede zorgen!

Stadsdeel Geuzenveld- Slotermeer | dagjetelevisiemaken.nl | 52 personen

Al met al een zeer geslaagd sectoruitje met veelal lovende reacties van enthousiaste collega’s!

Mandema & Partners/ING | dagjetelevisiemaken.nl | 120 personen

Knap hoe de regisseur op de situatie inspeelt en het publiek vermaakt! Door de professionele begeleiding kwamen we tot een verrassend resultaat. Na het heerlijke diner en de gezellige borrel waren we klaar voor de viewing van onze televisieproducties, wat een hilariteit! De beste televisieproductie werd beloond met de Gouden Oscar.

Al met al een personeelsdag om met plezier aan terug te denken.


 

 
Deel deze pagina: