Wie zijn wij?

dagjemaken.nl is een belevingsbureau dat al meer dan 10 jaar creatieve concepten ontwikkelt en verzorgt die inzetbaar zijn als evenement, workshop, bedrijfsuitje en training.

Samen met dagjemaken.nl gaat u aan de slag met concepten op het gebied van radio, televisie of magazine. Voor 10 tot 10.000 personen, van een paar uur tot meerdere dagen. Bent u op zoek naar een leuke dag voor het hele team of een dag waarop u naast plezier ook iets leert: dagjemaken.nl denkt graag mee en realiseert een programma waarin kwaliteit en creativiteit met een uitstekende uitvoer hand in hand gaan.

Groot geworden met dagjetelevisiemaken.nl zijn we trots op de uitbreiding in de afgelopen jaren met uiteenlopende formats waarbij creativiteit altijd centraal staat. Onze laatste concepten: dagjeradiomaken.nl, dagjecommercialmaken.nl, dagjemagazinemaken.nl, dagjereclamemaken.nl en de hit van dit moment: dagjelipdubmaken.nl!

Wij hebben vestigingen op het Media Park in Hilversum en in Amsterdam. Wij beschikken over diverse televisiestudio’s en kunnen daarnaast onze concepten op elke gewenste locatie uitvoeren. Kijk op deze website voor meer informatie over onze concepten, tarieven, impressies van concepten en recensies van klanten.

Bij dagjemaken.nl maakt u het helemaal!

dagjemaken.nl is onderdeel van Events in Business. Samen met Hilversum Events, KrasEvents, Kennik Media en Siliogogo staan wij voor creatie, innovatie en organisatie: een mooie combinatie waardoor wij u op elk onderdeel van een evenement of mediaproductie van dienst kunnen zijn!

 


 

 
Deel deze pagina: