Spiritueel

Uit vele onderzoeken blijkt dat steeds meer Nederlanders op zoek zijn naar verdieping en spiritualiteit. dagjespiritueel.nl is een unieke mogelijkheid om kennis te maken met spiritualiteit. Maar wat is spiritualiteit en wanneer ben ik spiritueel? Wat kan spiritualiteit voor mij betekenen en wat betekent het al voor mij?

Energie, chakra's, aura's, mediteren; het zijn zomaar enkele woorden die u steeds vaker tegenkomt. Succesvolle bladen als Happinez schrijven er hele magazines over vol. Ook het door managers gelezen Management Team besteedt elke uitgave aandacht aan het fenomeen spiritualiteit.

Tijdens dagjespiritueel.nl hebben wij integrale aandacht voor vier niveau's: fysiek, emotioneel, mentaal en wezenlijk/spiritueel.

Een dagjespiritueel.nl wordt begeleid door mensen die al jaren actief zijn in de wondere spirituele wereld. We bieden een veilige omgeving waarin plezier voorop staat. Voor uw eigen dagjespiritueel.nl beschikken wij over mooie ruimtes op diverse locaties in het land. Het is ook mogelijk om samen met u een locatie te kiezen. Grootte van de groep in overleg.

 


 

 
Deel deze pagina: