Televisie

Altijd al willen weten wat er achter de schermen van een televisieprogramma gebeurt? Benieuwd hoe een professionele cameraman te werk gaat? En wat doet een redactieteam?

Na deze dag weet u het… en meer!

De deelnemers van een dagjetelevisiemaken.nl bedenken en ontwikkelen in teams de concepten van de televisie-items. Elk team bestaat uit een regisseur, cameratechnicus, geluidstechnicus, producer, setdresser, acteurs en actrices. Zo kiest iedereen een eigen uitdagende rol. Leuk én leerzaam!

De items kunnen gerelateerd zijn aan actualiteiten rondom de organisatie of gebaseerd worden op een geheel eigen idee. Wij streven naar een gevarieerde mix van informerende, entertainende en humoristische televisie-items. Denk bijvoorbeeld aan een commercial, een straatreportage, een soap, een comedy en een talkshow. Hierdoor ontstaat een gevarieerd televisieprogramma.

De opnamen worden gemaakt met professionele camera’s waarmee de televisie-items door de deelnemers zelf worden gefilmd. Als de opnamen op tape staan worden deze ingeleverd bij de crew van dagjetelevisiemaken.nl en is het tijd om de gemaakte items te bekijken op groot scherm. Wie gaat er met de felbegeerde Oscar naar huis?

Na het evenement worden de items op dvd gezet: een tastbare en mooie herinnering aan de deze unieke dag!

 


 

 

 
Deel deze pagina: